X

Wagenpark

Behalve luxe 4- en 5-persoonstaxi’s rijden er ook speciaal aangepaste rolstoelvoertuigen en 8-persoonsbusjes met extra bagageruimte voor bijvoorbeeld luchthavenvervoer. Maar met ons uitgebreide wagenpark kunnen we ook touringscars en andere bijzondere voertuigen we in overleg voor u verzorgen.

 • 1 Rolstoelbus

  Rolstoelvoertuigen

  Naast ‘gewone’ taxi’s beschikt RTC ook over rolstoelvoertuigen. We verzorgen dagelijks voor diverse opdrachtgevers het vervoer van passagiers met allerhande functie- beperkingen, zowel met als zonder rolstoel.

  Alle rolstoelvoertuigen zijn uitgerust met moderne rolstoelvastzetsystemen.

  Voor meer informatie en om rolstoelvervoer te bestellen: (010) 238 30 41.

 • 6-3-2012, rotterdam, milieubewuste voertuigen rmc 
foto rob kamminga

  Op aardgas

  Al sinds 2010 rijden er vrolijke groengele taxi’s (1-4 persoonswagens) op aardgas en in 2011 zijn er meer dan 120 aardgasbussen in het wagenpark opgenomen. Bij deze bussen wordt duurzaam fleetmanagement toegepast door zuinig te rijden conform ‘Het Nieuwe Rijden’ in combinatie met ECOdrive.

  Hiermee wordt een brandstofbesparing en CO2-reductie tot gemiddeld 15% behaald en dit wagenpark groeit gestaag door.

 • 1 Waterstof

  Waterstof

  De eerste waterstoftaxi in Europa kwam dan ook niet toevallig bij RTC. De Hyundai ix35 Fuel Cell is een elektrische auto met een brandstofcel die rijdt op waterstof. De wagen stoot alleen waterdamp uit.

  Het rijden op waterstof is heerlijk, heel vlot en muisstil.

  Meer informatie of reserveren?

  Bel (010) 262 11 73.

 • RTC-Bestickerde-BYD-480x316

  100% elektrisch

  RTC beschikt ook over 100% elektrische taxi’s. Er zijn diverse elektrische voertuigen van het merk BYD opgenomen in onze vloot. Wij geloven in ‘ieder zijn steentje bijdragen aan een beter milieu’. We stimuleren daarom onze aangesloten ondernemers om te investeren in de zogenaamde Ecovloot.

Van, naar en door Rotterdam
Van en naar elk vliegveld
Zakelijk vervoer