X

Partners

Netwerken zijn een belangrijk onderdeel van onze maatschappij. Daarom heeft en zoekt RTC actief samenwerking met verschillende partners. Een partnerschap heeft de voordelen dat je elkaar vertrouwt en weet met wie je zaken doet. Langdurig.

Speciaal voor locaties die regelmatig gebruik maken van onze diensten heeft RTC een bestelkastje ontwikkeld. Met een druk op het touchscreen bestelt u heel eenvoudig een taxi. Het bestelkastje staat in verbinding met ons plansysteem dat uw boeking automatisch verwerkt en de dichtstbijzijnde taxi naar u stuurt.

U ziet op het scherm de aankomsttijd en het wagennummer per boeking. U kunt uw gasten dus precies vertellen hoe laat hun taxi komt. De chauffeur meldt zich bij aankomst binnen om de gasten op te halen.
Nog makkelijker kunnen we het u bijna niet maken!

En als dank voor het bestellen van een RTC-taxi ontvangt u van de chauffeur een RTC-spaarmuntje. Een volle spaarmuntenbuis is € 75 waard!
Wilt u het gratis RTC bestelkastje aanvragen of meer weten over de spaarmunten? Neem dan contact op met onze afdeling Commerciële Zaken via cz@rtcnv.nl.

Van, naar en door Rotterdam
Van en naar elk vliegveld
Zakelijk vervoer