X

Diensten

Een RTC rit is een veilig en betrouwbare rit. Ervaren en intern opgeleide chauffeurs en voertuigen die voldoen aan alle kwaliteitskenmerken. Onderstaand ziet u een aantal bijzondere diensten die RTC levert.

 • 1 Schiphol

  Airport Taxi Privé

  De Rotterdamse Taxi Centrale regelt een zorgeloze start van uw vakantie of (zaken)reis. Via de RTC bestelt u heel eenvoudig voor een voordelige prijs vervoer naar verschillende luchthavens. Dit kunt u telefonisch doen via (010) 462 64 64 of online via onze online boekingsmodule. Binnen een paar minuten heeft u uw Airport Taxi Privé geboekt.

  Boek een airport taxi

   

   

   

 • Klein Gastheer

  Zakelijk vervoer

  Zoekt u zakelijk of VIP-vervoer dan bent u bij RTC aan het juiste adres. Met een uitgebreid wagenpark en tientallen jaren ervaring vinden we altijd de chauffeur en het voertuig dat u zoekt. Voor onze diensten op zakelijk gebied bezoekt u onze website www.bluemobility.nl

  Of u belt (010) 208 58 80

 • 1 Contact

  Groepsvervoer

  Voor welk doel u ook groepsvervoer nodig hebt, RTC helpt u op weg. Een geslaagd evenement begint met de reis erheen. Een verzorgde touringcar, een vriendelijke representatieve host. Van één gast tot duizenden gasten: het is bij ons in goede handen.

 • 1 Coby-compliment

  Rolstoelvervoer

  Naast ‘gewone’ taxi’s beschikt de RTC ook over rolstoelvoertuigen. We verzorgen dagelijks voor diverse opdrachtgevers het vervoer van passagiers met allerhande functiebeperkingen, zowel met als zonder rolstoel. Alle rolstoelvoertuigen zijn uitgerust met moderne rolstoelvastzetsystemen.

  Onze chauffeurs krijgen gerichte training die ervoor zorgt dat zij optimaal in staat zijn het vervoer van mensen en kinderen met een beperking uit te voeren. Het zit hem soms in kleine dingen, maar die kunnen een groot verschil maken in de beleving van de passagier.

  Voor meer informatie en om rolstoelvervoer te bestellen, neem contact op met de RTC via telefoonnummer (010) 238 30 41.

 • 1 Busje

  RTC Prijs Garant

  Deze dienst geeft u vooraf zekerheid over de prijs van uw taxirit. De ritprijs wordt vooraf bij de boeking vastgesteld op basis van het vertrek- en bestemmingsadres. Die prijs is het bedrag dat u afrekent met uw chauffeur. Niet meer en niet minder.

  De ritprijs wordt berekend via de snelste weg en bevat geen wachttijd. Ook niet als er tijdens uw rit een file is, of de brug open staat. uw prijs is uw prijs.

  Als u RTC Prijs Garant wilt bestellen belt u met (010) 462 60 60 en vraagt naar een taxi met prijsgarantie. U geeft naast het vertrekadres ook uw eindbestemming op, waarna de rit via de snelste weg wordt berekend.

 • 1 Paraplu

  RTC Tijd Garant

  Eigenlijk is dit een Prijs én Tijd Garant en biedt deze dienst u dus twee garanties: dat de taxi op een vooraf afgesproken tijdstip aanwezig is én wat de prijs van de rit zal zijn.

  Als u RTC Tijd Garant wilt bestellen belt u minimaal 2 uur van tevoren, maar het liefst al enkele dagen vooraf naar (010) 462 60 60. U rekent de afgesproken prijs contant met de chauffeur af aan het einde van de rit. In verband met de populariteit van dit product raden wij u aan tijdig te reserveren.

  Er wordt voor u exclusief een taxi gereserveerd, waarvoor reserveringskosten in rekening worden gebracht: € 2,50 buiten de spits en € 5,00 in de spits en op feestdagen. Voor dit product sluit u een rechtsgeldig contract af met RTC.

Van, naar en door Rotterdam
Van en naar elk vliegveld
Zakelijk vervoer